Hans Mol wederom in Haren

January 2, 2017

 

 

 

Voor de tweede maal nodigde de stichting Bezoekerscentrum klooster Yesse Prof. Dr. Hans Mol uit om als kloosterdeskundige een lezing te houden in Haren. Voor een volle zaal sprak hij nu over kloosters en geweld, een onderwerp dat bij menigeen strijdige gedachten zal oproepen. Dat mag dan zo zijn, er viel meer dan voldoende over te vertellen. Hoewel er voornamelijk over de Friese kloosters werd gesproken, waren de parallellen er wel degelijk en de aanwezigen genoten dan ook weer van een boeiende avond!

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

September 15, 2017

Please reload

ARCHIEF
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload