top of page

Ze zijn (er weer) klaar (mee)!

Het zit er weer op voor dit jaar, het studentenveldwerk van de eerstejaars archeologie.

Ze hebben genoten en dat was merkbaar. Over het algemeen mooi weer, een hoop te ontdekken in de grond en vervolgens erboven, en een leuke groep, die deze keer de hele 4 weken bij elkaar bleef en elkaar vast beter heeft leren kennen. het gemis aan een andere onderzoekslocatie kennen ze niet, dat zal ooit leren dat het niet overal zo'n rijke bodem is als te Yesse! Stijn kijkt nu al uit naar het volgend jaar, liet hij weten, nou wij ook! Maar eerst alle tussentijdse resultaten maar eens tegemoet zien en laten bezinken... Tot volgend jaar!

Missa Introitus.MP3Artist Name
00:00 / 00:59
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
ARCHIEF
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page