top of page

Burgemeester Schuiling bezoekt Yesse

In de rustige vakantieperiode gaan bestuurders en ambtenaren graag op bezoek op voor hen interessante plekken in de gemeente. Vorig jaar mochten we bijvoorbeeld Marian Boelema ontvangen, dit jaar (21 juli) kwam de nieuwe burgemeester van de nieuwe gemeente Groningen, Koen Schuiling, op bezoek, vergezeld van Marian, Margot IJlst, gebiedssecretaris van Haren en ambtenaar Peter Teerhuis. De burgemeester bleek al veel over Yesse weten, maar was ook erg geïnteresseerd in de vondsten en resultaten van de bodemonderzoeken van de laatste jaren. Maar het belangrijkst voor een bestuurder was natuurlijk de vraag 'hoe gaat het met de stichting Bezoekerscentrum Klooster Yesse?' Hij liet zich graag informeren over de plannen om een verbinding te maken van Yesse met het gebied 'De Vork', waarbij de burgemeester vroeg waarom dat niet al gerealiseerd was. Na uitleg bood hij indien nodig zijn hulp aan, een mooi bleek van erkenning voor Yesse. Als dank heeft hij ter plekke de titel van 'ereprior van Yesse' ontvangen!

Missa Introitus.MP3Artist Name
00:00 / 00:59
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
ARCHIEF
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page