top of page

Open Dag opgravingen succes!!

De open dag van 5 juni mag gerust een groot succes genoemd worden. Derde-jaars studenten archeologie hadden een mooi programma voorbereid, waarbij iedereen een hele ronde langs de velden kom maken: een korte introductie over het klooster, 4 opgravingssleuven met uitgebreide toelichting, uitleg over onderzoekstechnieken en als toetje een kijkje bij de topvondsten van de afgelopen 4 weken. Pakweg 300 bezoekers genoten van alle inkijkjes en de bijbehorende verhalen!

Missa Introitus.MP3Artist Name
00:00 / 00:59
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
ARCHIEF
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page