top of page

Middeleeuwse (en oudere) puzzels

Vandaag als altijd weer even de ronde gemaakt langs alle archeologische werkputten in ons weiland, de plek waar eens de kloosterclausuur zich bevond. Steeds meer prikbriefjes met letters en cijfers verschijnen op de diverse profielwanden, steeds meer verkleuringen die afgetekend worden en een nieuwe code krijgen. Kloostercultuur, maar ook (veel) oudere, en ook latere lagen, brandplekken, niets komt niet voorbij. Respect voor al die studenten die zich enkele weken achter de oren krabbelen om deze middeleeuwse sudoku klasse 5 op te lossen. En dan nog vele malen ingewikkelder!

Missa Introitus.MP3Artist Name
00:00 / 00:59
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
ARCHIEF
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page