top of page

Opgravingen te Yesse 2019

Voor het derde jaar op rij wordt op het moment veldonderzoek gedaan te Yesse! Ook dit jaar mogen de eerste-jaars studenten zich buigen over de puzzels die de bodem hier oplevert. En dat doen ze met verve! al meteen op de eerste dag, 13 mei, werd een prachtige sleutel gevonden, waardoor de verwachtingen hoog gespannen waren. Wilt u de dagelijkse gebeurtenissen volgen, dan kan dat op Facebook, zoek naaropgravingyesse en u leest interessante verhalen.

Komende zaterdag, 25 mei is er een publieksdag archeologie, waarbij belangstellenden zelf mogen graven, maar ook allerlei vondsten determineren en archeologen-werktuigen kunnen proberen. Hiervoor aanmelden verplicht, dit kan via facebook formulier (op 13 mei geplaatst) of direct via opgravingyesse@gmail.com. Vermelding van naam, aantal personen, leeftijd en e-mailadres.

Voor wie dan niet kan of liever 'alleen maar' komt kijken bestaat die mogelijkheid op woensdag 5 juni van 12 tot 15 uur., open dag. Het verzoek is zoveel mogelijk per fiets te komen (of liever: zo min mogelijk met auto's) in verband met beperkte parkeermogelijkheden in Essen.

Missa Introitus.MP3Artist Name
00:00 / 00:59
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
ARCHIEF
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page