top of page

Dag Harener Geschiedenis /Open Monumentendag

8-9-2018 werd in Haren de Open Monumentendag gecombineerd met de 2e Dag van de Harener Geschiedenis. In Essen, een van de drie locaties waar de activiteiten georganiseerd werden, hield Eppo van Koldam een inleiding over 'Verdwenen waterwegen in Haren', gevolgd door een struuntocht door de landerijen in de Vork. Het was een prachtige middag, mensen die alles meemaakten werden liefst 4 uur lang op allerlei manieren geïnformeerd, ook op plekken waar je normaal niet mag komen.

Missa Introitus.MP3Artist Name
00:00 / 00:59
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
ARCHIEF
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page