top of page

CdK bezoekt Yesse!


Vandaag was een bijzondere dag voor Yesse: de CdK van Groningen, René Paas was op werkbezoek in Haren. Deel van het bezoek was een rondrit samen met het college van B&W Haren door de gemeente met de Jan Plezier van Willie van Delden uit Noordlaren. Onderweg werd twee maal gestopt waaronder bij Yesse.

Het was prachtig weer dus de wandeling van de Jan Plezier, die wegens gebrek aan draairuimte op straat bleef, naar Yesse was al de moeite waard. Op een enkele na was niemand ooit zo ver achter in Essen geweest... Een geïnteresseerd gezelschap luisterde naar verhalen over heden en verleden, en een toekomst waar diverse partijen betrokken zullen zijn bij een bredere visie op Yesse/Essen en de omgeving, mat name richting het oosten waar de archeologische vondsten in de Vork mogelijk nieuwe perspectieven voor Yesse kan bieden.

Missa Introitus.MP3Artist Name
00:00 / 00:59
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
ARCHIEF
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page