top of page

Hans Mol wederom in Haren

Voor de tweede maal nodigde de stichting Bezoekerscentrum klooster Yesse Prof. Dr. Hans Mol uit om als kloosterdeskundige een lezing te houden in Haren. Voor een volle zaal sprak hij nu over kloosters en geweld, een onderwerp dat bij menigeen strijdige gedachten zal oproepen. Dat mag dan zo zijn, er viel meer dan voldoende over te vertellen. Hoewel er voornamelijk over de Friese kloosters werd gesproken, waren de parallellen er wel degelijk en de aanwezigen genoten dan ook weer van een boeiende avond!

Missa Introitus.MP3Artist Name
00:00 / 00:59
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
ARCHIEF
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page