Prachtige kindermiddag 22 juli!

July 26, 2019

Afgelopen maandag was onze eerste jaarlijkse open kindermiddag. Tot kort tevoren leek de belangstelling matig, maar op het laatst zat de blokhut voller dan vol met 26 kids en ook nog eens 16 ouders, die er dus niet in konden. Maar een kindermiddag is voor de kinderen dus de keuze was duidelijk! 2 uur lang werden er beestjes gezocht en bekeken onder het vergrootglas, vertelden de gidsen over regenwormen tot vlinders en mochten de kinderen voelen hoe een regenworm beweegt door het zelf te doen. Luister naar de stilte en kijk eens hoe een groep toch stil kan zijn. na een uur werd gewisseld en kon  de natuur

 

groep zich op het opgraven van het klooster storten. Spannend is het om een stuk kloostermuur in je handen te houden! De kinderen konden bijna niet ophouden met graven en met hoeveel ontzag ze hun vondsten behandelden ziet u in het filmpje van OOG TV.

 

https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=wm&ogbl#inbox?projector=1

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

September 15, 2017

Please reload

ARCHIEF
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons