Ze zijn (er weer) klaar (mee)!

June 8, 2019

Het zit er weer op voor dit jaar, het studentenveldwerk van de eerstejaars archeologie.

Ze hebben genoten en dat was merkbaar. Over het algemeen mooi weer, een hoop te ontdekken in de grond en vervolgens erboven, en een leuke groep, die deze keer de hele 4 weken bij elkaar bleef en elkaar vast beter heeft leren kennen. het gemis aan een andere onderzoekslocatie kennen ze niet, dat zal ooit leren dat het niet overal zo'n rijke bodem is als te Yesse! Stijn kijkt nu al uit naar het volgend jaar, liet hij weten, nou wij ook! Maar eerst alle tussentijdse resultaten maar eens tegemoet zien en laten bezinken... Tot volgend jaar!

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

September 15, 2017

Please reload

ARCHIEF
Please reload

Zoeken op tags