Middeleeuwse (en oudere) puzzels

May 24, 2019

Vandaag als altijd weer even de ronde gemaakt langs alle archeologische werkputten in ons weiland, de plek waar eens de kloosterclausuur zich bevond. Steeds meer prikbriefjes met letters en cijfers verschijnen op de diverse profielwanden, steeds meer verkleuringen die afgetekend worden en een nieuwe code krijgen. Kloostercultuur, maar ook (veel) oudere, en ook latere lagen, brandplekken, niets komt niet voorbij. Respect voor al die studenten die zich enkele weken achter de oren krabbelen om deze middeleeuwse sudoku klasse 5 op te lossen. En dan nog vele malen ingewikkelder!

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

September 15, 2017

Please reload

ARCHIEF
Please reload