Opgravingen te Yesse 2019

May 23, 2019

Voor het derde jaar op rij wordt op het moment veldonderzoek gedaan te Yesse! Ook dit jaar mogen de eerste-jaars studenten zich buigen over de puzzels die de bodem hier oplevert.  En dat doen ze met verve! al meteen op de eerste dag, 13 mei,  werd een prachtige sleutel gevonden, waardoor de verwachtingen hoog gespannen waren. Wilt u de dagelijkse  gebeurtenissen volgen, dan kan dat op Facebook, zoek naaropgravingyesse en u leest  interessante verhalen. 

Komende zaterdag, 25 mei is er een publieksdag archeologie, waarbij belangstellenden zelf mogen graven, maar ook allerlei vondsten determineren en  archeologen-werktuigen kunnen proberen. Hiervoor aanmelden verplicht, dit kan via facebook formulier (op 13 mei geplaatst) of direct  via opgravingyesse@gmail.com.  Vermelding van naam, aantal personen, leeftijd en e-mailadres.

Voor wie dan niet kan of liever 'alleen maar' komt kijken bestaat die mogelijkheid op woensdag 5 juni van 12 tot 15 uur., open dag. Het verzoek is zoveel mogelijk per fiets te komen (of liever: zo min mogelijk met auto's) in verband met beperkte parkeermogelijkheden  in Essen.

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

September 15, 2017

Please reload

ARCHIEF
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square