Dag Harener Geschiedenis /Open Monumentendag

May 23, 2019


8-9-2018 werd in Haren de Open Monumentendag  gecombineerd met de 2e Dag van de Harener Geschiedenis. In Essen, een van de drie locaties waar de activiteiten georganiseerd werden, hield Eppo van Koldam een inleiding over 'Verdwenen waterwegen in Haren', gevolgd door een struuntocht door de landerijen in de Vork. Het was een prachtige middag, mensen die alles meemaakten werden liefst 4 uur lang op allerlei manieren geïnformeerd, ook op plekken waar je normaal niet mag komen.

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

September 15, 2017

Please reload

ARCHIEF
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square