CdK bezoekt Yesse!

September 15, 2017

 

 

 

 

 

 

 

Vandaag was een bijzondere dag voor Yesse: de CdK van Groningen, René Paas was op werkbezoek in Haren. Deel van het bezoek was een rondrit samen met het college van B&W Haren door de gemeente met de Jan Plezier van Willie van Delden uit Noordlaren. Onderweg werd twee maal gestopt waaronder bij Yesse.

Het was prachtig weer dus de wandeling van de Jan Plezier, die wegens gebrek aan draairuimte op straat bleef, naar Yesse was al de moeite waard. Op een enkele na was niemand ooit zo ver achter in Essen geweest... Een geïnteresseerd gezelschap luisterde naar verhalen over heden en verleden, en een toekomst waar diverse partijen betrokken zullen zijn bij een bredere visie op Yesse/Essen en de omgeving, mat name richting het oosten waar de archeologische vondsten in de Vork mogelijk nieuwe perspectieven voor Yesse kan bieden.

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

September 15, 2017

Please reload

ARCHIEF